Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden in verkeer Schouwen-Duiveland

Toegevoegd: 27-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
SCHARENDIJKE - Bij een verkeersongeval in Scharendijke is gistermiddag een 33-jarige vrouw uit Schouwen-Duiveland gewond geraakt.

Het ongeluk op de N57 gebeurde omstreeks kwart voor zes toen een 55-jarige automobilist uit Schijndel geen voorrang verleende op de kruising met de Stoofweg. Bij de aanrijding raakte de vrouw gewond en zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon geen mededelingen doen over de aard van haar verwondingen.

Een 58-jarige motorrijder uit Rotterdam raakte gistermiddag omstreeks kwart voor vier gewond bij een eenzijdig ongeval op de Zeelandbrug bij Zierikzee. De man kwam uit de richting Goes. Enkele voertuigen voor de motorrijder moesten remmen in verband met de geopend brug. De man had dit te laat in de gaten en ging onderuit.

Hij is met een gebroken sleutelbeen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor raakte beschadigd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren