Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man gevonden na zoektocht rond ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 11-06-2022, 11.29 uur - Update: 11-06-2022, 12.47 uur
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN- De 75-jarige vermiste man is zaterdag na een zoektocht aangetroffen door de politie. De man zou wel aanspreekbaar zijn.


De politie laat via Twitter weten dat de man rond 11.20 uur was gevonden. Vlak daarvoor zochten agenten samen met de politiehelikopter en het Veteranen search team naar de man. Uiteindelijk werd de man na ongeveer 14 uur teruggevonden. De man lag in een droogliggende sloot langs de Calandweg bij Arnemuiden. Volgens de politie zou hij aanspreekbaar zijn.Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zocht onder andere vandaag opnieuw ingezet. Een speciale eenheid van de politie zocht met een speciaal getrainde hond.

De man werd vanaf vrijdagavond, 21.40 uur vermist in de omgeving van 's-Heer Arendskerke. Politieagenten, de politiehelikopter en een zoekteam van veteranen zochten daarop in de omgeving van de Zuid-Bevelandse plaats. Ook werd voor de vermissing Burgernet ingezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren