Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing wielrenner en scootmobiel

Toegevoegd: 11-06-2022, 17.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

'S-GRAVENPOLDER - Een bestuurster van een scootmobiel is vanmiddag gewond geraakt nadat deze op de Haagdijk bij 's-Gravenpolder in botsing kwam met wielrenner. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.40 uur halverwege de Haagdijk. De beide personen raakten gewond. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben zich over beide slachtoffers ontfermd. De bestuurster van de scootmobiel moest mee naar het ziekenhuis. De wielrenner kon door bekenden worden opgehaald.

Volgens de politie is het ongeval gebeurd doordat de bestuurster van de scootmobiel een onverwachte manoeuvre maakte. Opgeroepen brandweerlieden hebben de scooter uit een greppel gehaald. Het vervoersmiddel zal door agenten worden opgehaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bernard Ruijsink (11-6-2022 om 22:57)
Als het aan een flink aantal mensen ligt kunnen we de taak van de politie sterk vereenvoudigen. Ongeluk, wielrenner of MTB er bij betrokken. Fout is duidelijk, verder onderzoek overbodig!
Johan (11-6-2022 om 20:47)
JanKees Bevelanders, Ik vindt dat je gelijk een oordeel hebt over de wielrenner (fietser), Als JIJ het bericht goed gelezen hebt oordeel je waarschijnlijk anders… Jammer van jouw reactie. ………..
bram goeree (11-6-2022 om 19:24)
helemaal met jou eens Jankees. de meeste denken dat ze alleen op weg zijn en als je er wat van zegt krijg je een grote bek
Jankees Bevelander (11-6-2022 om 18:36)
Het is wielrenner kennelijk teveel gevraagd om dergelijke weggebruikers met enige voorzichtigheid te passeren
Cookie-instellingen beheren