Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig gewonde in Middelburg, traumaheli ingezet

Toegevoegd: 11-06-2022, 17.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In of bij een woning in Middelburg is zaterdag aan het einde van de middag iemand ernstig gewond geraakt. Een traumahelikopter is ingezet om de patiënt op te halen.


Het incident vond rond 16.30 uur plaats bij een vrijstaand huis aan de Marshall-laan. Twee ambulanceteams en twee politie-eenheden spoedden zich ter plekke. Rond 16.50 uur werd het slachtoffer met spoed per ambulance meegenomen.

Bij Arnemuiden werd een rendez-vous afgesproken met het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. De helikopter landde even na 17.00 uur nabij de Oude Rijksweg. Hierna werd het slachtoffer in de helikopter geladen om vervolgens vervoerd te worden naar een ziekenhuis.

Meer volgt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren