Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Brandende lamp bij Gamma in Terneuzen

Toegevoegd: 11-06-2022, 17.58 uur
De brand woedde in een plafondlamp in de winkel.
De brand woedde in een plafondlamp in de winkel.
© Foto: Brandweer Zuidland
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De brandweerlieden van brandweerpost Zuidland hebben vanmiddag een brand geblust in de Gamma in Terneuzen. De winkel werd door medewerkers van de Gamma ontruimd.


In de winkel gingen omstreeks 16.55 uur de brandalarmen af. Hierop werd automatisch ook het brandweerteam van Terneuzen Zuidland opgeroepen. Toen deze ter plaatse kwamen, bleek dat er ook daadwerkelijk rook in de winkel hing. Nadat de brandweerlieden een controle hadden gedaan in de winkel bleek dat er in een lamp een brand woedde. De brandweerlieden hebben de lamp gedemonteerd en de brand geblust. 

De winkel werd door de medewerkers van de Gamma op een "zeer snelle wijze" ontruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (13-6-2022 om 17:59)
Maar een lamp hoort toch te branden?
Popeye (12-6-2022 om 15:40)
Prachtig Drica, geweldig! Maar wat heeft dat met mijn vraag te maken?
Drica (12-6-2022 om 08:42)
@Popeye: niet gelezen dat er automatische brandalarm is afgegaan die de brandweerpost ook heeft bereikt? In zo een geval mag de brandweer niet vertrekken voordat controles hebben uitgewezen dat de oorzaak/brandhaard zijn geneutraliseerd.
bram (12-6-2022 om 03:19)
Kijk, goede alerte werknemers, die weten wat zij moeten doen " bij een wat voor ook dan" alarm. Prima zaak. Duimpje op hoor !! voor het personeel en zeker ook voor de brandweer, want die loste het probleem weer op !!
Popeye (11-6-2022 om 19:30)
Geen 'doehetzelvers' bij Gamma?
bert kaiser (11-6-2022 om 18:52)
vast een van de keren dat je snel langs de kassa kan
Cookie-instellingen beheren