Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Waterkoker zorgt voor rookontwikkeling in Domburg

Toegevoegd: 11-06-2022, 21.03 uur
De rookontwikkeling ontstond door een verkeerd geplaatste waterkoker.
De rookontwikkeling ontstond door een verkeerd geplaatste waterkoker.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG - De brandweerlieden van brandweerpost Oostkapelle zijn vanavond uitgerukt voor een brandmelding bij aan de Aanloop in Domburg.


Omstreeks 19.05 uur werd de brandweer opgeroepen voor een automatisch brandalarm bij de Brouwershof in Domburg. Toen zijn ter plaatse kwamen, troffen zij in een woning een lichte rookontwikkeling aan. Na een grondige controle bleek dat de oorzaak van de rookontwikkeling een waterkoker was. Deze waterkoker stond op een elektrische bakplaat.

De situatie was snel oder controle en nadat de brandweer het pand geventileerd had en diverse metingen had uitgevoerd, kond zij retour. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (12-6-2022 om 03:24)
Een waterkoker op een bakplaat? Ja door hoort een waterkoker niet te staan. Hoop dat dit door de brandweer goed is uitgelecht aan de dader(s)
Cookie-instellingen beheren