Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 168 km

Politieauto vernield tijdens medische noodsituatie Vlissingen

Toegevoegd: 12-06-2022, 08.37 uur
Tijdens een medische noodsituatie is een dienstvoertuig van de politie vernield.
Tijdens een medische noodsituatie is een dienstvoertuig van de politie vernield.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  In de nacht van zaterdag op zondag is er een politieauto vernield. De politie was op dat moment bezig met een medische noodsituatie.


De agenten waren  op het moment van de vernieling op de Nieuwendijk in Vlissingen bezig met de medische bijstand voor een persoon die onwel was geworden. Toen zij enkele momenten geen zicht hadden op hun voertuig, hoorden zij een klap vanaf het voertuig komen. Er was een steen door de ruit van het dienstvoertuig gegooid. De dader was in geen velden of wegen meer te bekennnen.

De agenten waren dankzij deze vernieling enige tijd niet beschikbaar om noodmeldingen te rijden. Zij hebben hun voertuig om moeten wisselen voor een ander dienstvoertuig. De auto is momenteel niet bruikbaar vanwege herstelwerkzaamheden. 

De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling. De getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. De stenengooier wordt gevraagd zich te melden bij het dichtsbijzijnde politiebureau. Het slachtoffer van de medische noodsituatie werd door de medewerkers van de ambulancedienst nagekeken en kon worden opgehaald door de ouders om de roes uit te slapen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Themayn (13-6-2022 om 13:09)
Prachtig, heldendaad.
Jac (12-6-2022 om 23:40)
“We mogen weer”.... en wat een zooitje maken ze er weer van, ging met die lockdown toch een stuk beter.
BOA (12-6-2022 om 22:34)
Beste stenengooier! Ben je een beetje trots op jezelf? Je bent echt een held hoor wanneer agenten druk bezig zijn om iemand te helpen die misschien wel voor zijn leven vecht! Wat mij betreft krijg je een lintje! Daarnaast hoop ik dat als jou iets overkomt, er niemand is om je te helpen! Ga je op het bureau melden zielig figuur dat je er bent!
Emergo (12-6-2022 om 18:42)
@Karl Niet alleen de hardwerkende mens, de gepensioneerden ook.
Michel (12-6-2022 om 18:10)
Hoe gestoord moet je dan wel wezen, hopend dat ze deze aso kunnen oppakken
Jacob (12-6-2022 om 17:31)
Gore lafbek als je zo flink bent meld je dan op het bureau. Je bent een aso eerste klas.
Cookie-instellingen beheren