Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden motorrijder Kapelle is 23-jarige man

Toegevoegd: 12-06-2022, 09.22 uur
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Het slachtoffer van het ongeval met dodelijke afloop dat zaterdag in Kapelle plaatsvond, is een 23-jarige man uit 's Gravenpolder. De motorrijder botste tegen een afslaand landbouwvoertuig.


Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur op de Rijksweg N289 bij Kapelle. De 23-jarige motorrijder uit ’s-Gravenpolder reed daar tegen een afslaand landbouwvoertuig aan. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De 51-jarige bestuurder van het landbouwvoertuig raakte niet gewond. Verkeersspecialisten doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (12-6-2022 om 18:06)
Wat triest zo jong, heel veel sterkte aan een ieder die deze jongeman zal moeten missen.
Rien (12-6-2022 om 13:22)
Triest, waarschijnlijk net zijn `zwaar`rijbewijs gehaald, mischien moment van onbezonnenheid en het leven is voorbij.
Karina (12-6-2022 om 12:32)
Verschrikkelijk, heel veel sterkte voor familie en vrienden
Grote Smurf (12-6-2022 om 11:00)
Veels te jong heengegaan. Verschrikkelijk voor alle nabestaanden en betrokkenen die dit moeten meemaken. Heel veel sterkte hiermee. Hopelijk wordt er nog wat meer licht geschenen op wat er nu precies is gebeurd op dat 30 km/u stuk. Haast en nog even snel er voorbij etc? Deed de richtingaanwijzer van het landbouwvoertuig het? Onderzoek zal het uitwijzen. Er zijn veel jonge onervaren rijders die wereldwijd slachtoffer worden op de motor en elk slachtoffer is er eentje teveel.
Cookie-instellingen beheren