Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden motorrijder Kapelle is 23-jarige man

Toegevoegd: 12-06-2022, 09.22 uur
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
De motorrijder overleed aan zijn verwondingen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KAPELLE - Het slachtoffer van het ongeval met dodelijke afloop dat zaterdag in Kapelle plaatsvond, is een 23-jarige man uit 's Gravenpolder. De motorrijder botste tegen een afslaand landbouwvoertuig.


Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur op de Rijksweg N289 bij Kapelle. De 23-jarige motorrijder uit ’s-Gravenpolder reed daar tegen een afslaand landbouwvoertuig aan. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De 51-jarige bestuurder van het landbouwvoertuig raakte niet gewond. Verkeersspecialisten doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-6-2022 om 11:16)
Sterkte voor de nabestaanden. Er is overduidelijk zeer hard gereden gezien de schade. En als je de normale snelheid rijd kan je altijd stoppen als er iets afslaat. Dat heet anticiperen maar dat leer je met de jaren. Voor deze jongeman helaas te laat. Ook staat er vreemd genoeg "de bestuurder van het landbouwvoertuig raakte niet gewond" Dat lijkt me ook zeer sterk aangezien je het met een tank kan vergelijken. Alleen als er een hummer of vrachtwagen met die snelheid er tegen rijd is er kans op al is dat minimaal. Wat een probleem is elk jaar als de lente/zomer begint is dat er zoveel motorrijders omkomen. Dat komt omdat ze uit het ritme zijn. Je moet je plaats weer op de weg terug vinden en anticiperen. .
Saartje (14-6-2022 om 22:03)
@Grote Smurf nee het is geen kritiek, het is zoals jij het schrijft. Het maakt niet uit of de richtingaanwijzer van het landbouwvoertuig het wel of niet deed. (alhoewel het over het algemeen wél de bedoeling is dat een richtingaanwijzer het doet).Het gaat er om dat de onfortuinlijke motorrijder tegen het voertuig is aangebotst en dat heeft totaal niets te maken met een wel of niet werkende richtingaanwijzer. Mocht blijken dat de richtingaanwijzer niet heeft gewerkt, dan nog is de bestuurder van het landbouwvoertuig niet fout. Want zoals iedereen kan zien is er veel te hard gereden en dat heeft helaas deze zeer trieste afloop.
Rien (14-6-2022 om 17:46)
@Harry, oh geen idee, ik heb namelijk zo´n 35 jaar geleden mijn motorrijbewijs gehaald en meteen een 900cc gekocht als opstapmodel (omdat het kon)
Grote Smurf (13-6-2022 om 21:27)
@Saartje, de eerste keer had je ook kritiek op mijn stukje dat ik al conclusies had getrokken wat totaal niet waar was want ook dat was in vragende vorm wat er allemaal gebeurd KAN zijn. En nu snap je zelfs niet eens dat een afslaand voertuig zijn richtingaanwijzer moet gebruiken. Als een aanhanger verkeerd is aangesloten of er zit een storing in de bedrading en deze geeft daarom geen richting aan en het voertuig slaat toch af, wat denk jij dan wat er kan gebeuren? Jij mag ipv van 3 keer raden 10 keer raden. Dan maak je iets meer kans. Wat een niveau zeg. Niks onzinnige vraag dus omdat er al vele verkeersdeelnemers het leven hebben gelaten bij een soortgelijk ongeval waar er geen richting werd aangegeven. Dat onderzoeken ze dan ook
Ria V (13-6-2022 om 16:53)
Oftewel; als je niets zinnigs hebt te zeggen, houd dan alsjeblieft je gedachten voor je. Je hebt absoluut geen idee hoe pijnlijk die kunnen zijn. En prijs jezelf gelukkig dat je zelf nog niemand verloren hebt in het verkeer (anders kan ik me niet voorstellen dat je zo’n nare reactie durft te plaatsen). 2/2
Ria V (13-6-2022 om 16:52)
Wat mij altijd verwondert.. en verbijstert.. is dat mensen die er niets van weten snel oordelen en dingen zeggen waar niemand iets aan heeft. Ik verloor bijna 15 jaar geleden ook een broer in het verkeer. Mensen wisten niet hoe snel ze moesten zeggen dat ze (twee bestuurders) veel te hard hadden gereden.. 1. Je weet niks, want je was er niet bij. 2. Een ongeluk zit in een klein hoekje, jij zelf bent ook niet onsterfelijk. 3. Al was het zo, dan nog neemt het het feit niet weg dat elke dode er één teveel is en dat nabestaanden OOK reacties lezen.. en dat zo’n reactie als ‘eigen schuld’ of geruzie over de toedracht verschrikkelijk nutteloos en niet-helpend is. 1/2
Cookie-instellingen beheren