Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee personen naar het ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 12-06-2022, 15.44 uur
De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een motorrijder en een fietser zijn zondag bij 's-Heer Hendrikskinderen tegen elkaar gebotst. Beide slachtoffers moesten uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde zondagochtend rond 11.50 uur op de Nieuwe Rijksweg (N664) bij 's-Heer Hendrikskinderen. De bestuurder van een motor botste daar door onbekende oorzaak tegen een fietser. De motor belandde uiteindelijk in een naastgelegen sloot.

Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen naar de plaats van het ongeval om hulp te bieden. De twee slachtoffers werden, nadat ze waren nagekeken door het ambulancepersoneel, met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De afgebroken onderdelen van de motor zijn door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (13-6-2022 om 11:18)
Als men de verkeersveiligheid in Nederland echt wil verbeteren, stop dan met het zinloos flitsen van auto's die op de snelweg 5 km/uur harder rijde.. Wat echt helpt om het aantal verkeerdoden drastisch te verminderen is het verbieden van motorfietsen op de openbare weg. Rijden op zo'n ding is levensgevaarlijk. Andere weggebruikers merken je veel te laat of niet op en die dingen zijn zonder uitzondering allemaal razendsnel en daardoor niet te controleren door hun berijders die slechts beschermd zijn door een motorpakje en een helm. Motorrijden is per kilometer veruit de gevaarlijkste vorm van vervoer. Vandaar mijn betoog: Verbied het gebruik van motorfietsen op de openbare weg!
Grote Smurf (12-6-2022 om 16:36)
Niet te geloven. Dit weekend alleen al zijn in Nederland 5 motorrijders om het leven gekomen. Het blijft gevaarlijk met die toenemende drukte op de Nederlandse wegen. Hopelijk komen deze slachtoffers er weer bovenop. Veel sterkte toegewenst. Hopenlijk staan andere motorrijders stil bij dit soort berichten en rijden ze verdedigend.
Cookie-instellingen beheren