Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto’s getakeld na kop-staartbotsing Vlissingen

Toegevoegd: 12-06-2022, 22.18 uur
Auto’s getakeld na kop-staartbotsing Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Na een ongeluk in Vlissingen zijn zondag twee voertuigen getakeld. Bij de kop-staartbotsing zou, volgens de politie, niemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond zondagmiddag rond 13.10 uur op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Een personenauto botste daar achterop een andere auto. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Een van de bestuurders werd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Na het opnemen van de verklaringen, werden de beide voertuigen getakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (13-6-2022 om 17:56)
@Jaap, wanneer je niet weet wat er is gebeurd, dan houd je beter je mond met opmerkingen over sukkels. Kijk in de spiegel!
Emergo (13-6-2022 om 15:49)
Jaap UIn theorie zou je dan alle automobilisten die een ongeluk veroorzaken het rijbewijs moeten innemen. Ik zei al, in theorie. We maken allemaal fouten die ons geld en evt gezondheid kosten dus mij lijkt het geen goed idee tenzij er bewust om een hufterige manier is gereden.
Peter Quest (13-6-2022 om 12:30)
idd. Jaap. Zolang iemand het bewustzijn niet heeft verloren zou ik ook stellen inleveren dat papiertje. Dan zit je echt te slapen of ben je met hele andere dingen bezig. Kan altijd wel een keer gebeuren, maar soms denk ik ook pardon? Hoe krijg jij dit voor elkaar?
Jaap (13-6-2022 om 10:22)
Het zou een standaardprocedure moeten zijn dat het rijbewijs, als ze dat al hebben, van de sukkels die een kop-staartbotsing veroorzaken wordt ingenomen. Het zal je maar overkomen dat zo’n figuur bij je achterop knalt waarbij je letsel oploopt en je auto zwaar beschadigd raakt alleen om dat zo’n sukkel zit te dutten.
Cookie-instellingen beheren