Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Dronken automobilist belandt in tuin van woning

Toegevoegd: 13-06-2022, 05.35 uur
De bestuurder had ruim 3,5 keer te veel alcohol op. De bestuurder had ruim 3,5 keer te veel alcohol op.
De bestuurder had ruim 3,5 keer te veel alcohol op.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Een onder invloed verkerende automobilist is vannacht in Vogelwaarde van de weg geraakt en met zijn personenauto in de tuin van een woning terecht gekomen.


De automobilist, een 53-jarige inwoner van de gemeente Hulst, reed rond 00.30 uur vanuit de richting van Hengstdijk/Kloosterzande bij de Rapenburg het dorp in. Vervolgens raakte hij de macht over het stuur kwijt en belandde hij in de tuin van een woning. Toen de politie ter plekke kwam, bleek de man onder invloed van alcohol te hebben gereden.

Agenten hebben de automobilist meegenomen naar het politiebureau in Hulst om daar een ademanalyse uit te kunnen voeren. De uitslag was 795 Ug/l, dus ruim 3,5 keer meer dan toegestaan. Het rijbewijs van de man werd direct ingevorderd en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast is een zogeheten mededeling artikel 130 WVW’94 opgemaakt. Dit houdt in dat de bestuurder een verplichte cursus moet gaan volgen. Doet hij dit niet, zal het rijbewijs geheel ongeldig verklaard worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (15-6-2022 om 13:35)
Dat rijbewijs moet meteen vernietigd worden! Hij zal maar iemand aanrijden.....
WeetAllesBeter (14-6-2022 om 20:06)
Verschrikkelijk om elke dag 15x te zien waar m'n belastinggeld heengaat. Auto afpakken. Rijbewijs af. Weg met die onzin. Ga maar fietsen.
Cookie-instellingen beheren