Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietser naar het ziekenhuis na ongeluk

Toegevoegd: 13-06-2022, 21.03 uur - Update: 14-06-2022, 10.53 uur
Het ongeluk gebeurde op de Veilingweg in Sint-Annaland.
Het ongeluk gebeurde op de Veilingweg in Sint-Annaland.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

SINT ANNALAND - Een fietser is maandagavond gewond geraakt na een botsing met automobilist in Sint-Annaland. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18:00 uur op de Veilingweg vlakbij de kruising met de Oude Zeedijk in Sint-Annaland. Meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst gingen naar de locatie van het ongeval om te helpen. Wat de toedracht van het ongeval is, is nog niet bekend gemaakt. Door de klap liep de personenauto flinke schade aan de bumper en motorkap op.

Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de fietser ter plekke onderzocht. Daarna werd het slachtoffer voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets werd tijdelijk bij een nabijgelegen woning gestald. Agenten hebben van de bestuurder een verklaring opgenomen.

Daaruit bleek dat de man geen geldig rijbewijs had, de auto is niet verzekerd was en dat een speekseltest uitwees dat hij harddrugs had gebruikt. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen door een arts. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren