Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Auto belandt ondersteboven op fietspad na eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 14-06-2022, 04.50 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een automobilist is dinsdagochtend in Vlissingen tegen een lantaarnpaal gebotst. Door het ongeluk belandde de auto op z'n kop.


Het ongeluk gebeurde rond 03.50 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Een automobilist botste daar eenzijdig tegen een verkeersbord om vervolgens een lantaarnpaal te rammen. Uiteindelijk kwam de auto ondersteboven op het fietspad tot stilstand.

De politie en ambulancedienst kwamen voor het ongeluk ter plaatse. De automobilist is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf Kuzee getakeld en meegenomen. De gemeente Vlissingen werd ingeschakeld om de schade aan het verkeersbord en de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (14-6-2022 om 22:37)
God zij dank reed er niet net iemand -die bijvoorbeeld onderweg was naar of van een nachtdienst- op dat fietspad..... Wat een kl...... enz.
Vlissinger (14-6-2022 om 13:51)
Wederom verbaast me dit niks meer, je hoort steeds vaker dat er drank in het spel is en meerendeel is nog beneden de 30 jaar als dit gebeurt.. Die moet je nooit meer een rijbewijs teruggeven of zijn we de eerder doodgereden rolstoelster vergeten?
Ed (14-6-2022 om 12:24)
Goed bezig bestuurder! Geen cent krijgen van de verzekering, opdraaien voor alle kosten van berging en schade aan lantaarnpaal en verkeersbord en waarschijnlijk boete en rijontzegging..... Lekker voor je! Hoop dat je er van leert! En dan mag je nog van geluk spreken dat het een eenzijdig ongeval is want je brengt ook anderen in gevaar met je achterlijke gedrag!
Joris (14-6-2022 om 09:28)
Kleine donkere VW met grote lichtmetalen wielen. Waarom ben ik niet verbaasd?
Loes (14-6-2022 om 08:38)
Die doet het niet meer dat gevaar.
merien (14-6-2022 om 07:49)
het geluk is altijd bij de hufters waneer iemand anders zoiets heeft dan is hij zo zwaar gewond dat hij met de trauma word afgevoerd
Cookie-instellingen beheren