Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Automobilist aangehouden die doorreed na ongeluk

Toegevoegd: 14-06-2022, 10.21 uur
Automobilist aangehouden die doorreed na ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Een 45-jarige bestuurder is maandag 13 juni aangehouden nadat hij zou zijn doorgereden na een aanrijding met een scooter. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Agenten reageerden rond 21.10 uur op een melding dat op het Stationsplein in Hulst een scooterrijder zou zijn aangereden en dat de automobilist was doorgereden. De scooterrijder is bij het ongeluk niet gewond geraakt. De melder en getuigen gaven het signalement van de bestuurder en het type auto door.

Uiteindelijkt troffen agenten op het Cornelis de Vosplein de vermoedelijke bestuurder aan. Hij weigerde zich volgens de politie te legitimeren en hij zou ook niet hebben meegewerkt aan een ademonderzoek. Tijdens de aanhouding zou hij zich verzet hebben, schold hij de agenten uit en riep bedreigingen naar hen. Hij is ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-6-2022 om 16:30)
Ach ja, een vluchtmisdrijf is tegenwoordig toch niet meer strafbaar. Mijn zoon verzamelde zelf camerabeelden in de buurt en de gegevens van de bestuurder. Officieel aangifte gedaan maar er wordt verder geen actie ondernomen want is toch opgelost nu kreeg hij te horen. Misschien dan toch maar voor eigen rechter spelen?
R2 (15-6-2022 om 08:52)
Opgefokt gedrag behoort niet in het verkeer thuis. Rijbewijs inleveren en een poosje opbergen.
Tuinman (14-6-2022 om 21:37)
Dan ben je 45, je rijdt iemand aan en dan rij je door. Op die leeftijd zou je toch zeggen, dat zo iemand toch enig verstand zou hebben. Het is jammer dat dit vaak gebeurt en dat er geen verantwoording genomen wordt. Hopelijk krijgt deze persoon de juiste " straf " en vooral wat meer hersens.
Ed (14-6-2022 om 12:27)
Moeilijk he.... Verantwoording nemen voor je daden! Vraag me af waar de bestuurder aan dacht. Was het de verzekeringspremie, had hij iets gebruikt? Neem dan gewoon geen deel aan het verkeer!
Michel (14-6-2022 om 12:17)
Laat hem maar een halfjaar vastzitten
Cookie-instellingen beheren