Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Auto's getakeld na botsing bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 14-06-2022, 17.48 uur
Twee auto's moesten getakeld worden.
Twee auto's moesten getakeld worden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

'S-HEER ARENDSKERKE - Twee auto's hebben dinsdag schade opgelopen na een ongeluk bij 's-Heer Arendskerke. Beide voertuigen werden uiteindelijk door een bergingsbedrijf getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur bij de kruising van de Postweg met de Ankerveensedijk. Door onbekende oorzaak botsten de twee personenauto's daar tegen elkaar. Zowel de politie als een wegbeheerder van de provincie Zeeland kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk moesten de beide voertuigen door een bergingsbedrijf getakeld worden. Het is niet bekend of een van de betrokkenen gewond is geraakt tijdens het ongeval. Rond 17.30 uur waren de auto's geborgen en was de weg weer volledig vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren