Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Voertuigen getakeld na botsing in Zoutelande

Toegevoegd: 14-06-2022, 22.05 uur
Foto 16 van 19

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (16-6-2022 om 14:13)
Dus het ligt niet aan het feit dat iemand niet uit zijn doppen kijkt maar aan de toeristenen de gemeente. Uiteraard.
Jaap (15-6-2022 om 11:22)
Beruchte kruising, dagelijks veel “bijna ongelukken”, 80% rijdt harder dan 30 km. en heeft niet in de gaten dat op ze op deze kruising verkeer van rechts voorrang moeten geven, dus ook fietsers. Het komt vooral door de vele hinderlijke toeristen met hun auto’s en het uitblijven van snelheidscontroles. Maar laten we vooral doorgaan met het nog meer bouwen van hotels, vakantieparken en andere overnachtingsplekken, draagt vast bij aan aan het veiliger worden van het verkeer. Bravo voor de projektontwikkelaars en particulieren, en niet te vergeten, het fantastische beleid van de gemeente Veere de afgelopen tien jaar.
JAN (14-6-2022 om 23:23)
Gevaarlijke kruising! de toeristen rijden Zoutelande binnen, remmen soms niet eens af voor verkeer van rechts, de Sloestraat dus; De laatste 2 weken ook bijna aangereden door verkeer van Links, vrijdag nog, 1 motorrijdster van links, rijdt gewoon door!
Cookie-instellingen beheren