Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist belandt op z'n kop

Toegevoegd: 15-06-2022, 09.18 uur
Het rijbewijs van de automobilist is in beslag genomen.
Het rijbewijs van de automobilist is in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij Aagtekerke is vannacht een automobilist die onder invloed verkeerde met zijn voertuig op zijn kop terecht gekomen.


Toen de politie ter plekke kwam, bleek de personenauto midden op de weg te liggen. De bestuurder was ongedeerd maar bleek wel te diep in het glaasje te hebben gekeken. De persoon werd meegenomen voor een ademanalyse op het politiebureau. De exacte uitslag is niet bekendgemaakt maar volgens de politie had de automobilist in ieder geval "veel te veel" gedronken.

Het rijbewijs van de brokkenpiloot is in beslag genomen. De politie grijpt het ongeval aan om anderen er op te attenderen dat de verzekeringsmaatschappij niet uitkeert als bij een ongeval alcohol in het spel blijkt te zijn geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (15-6-2022 om 18:10)
het geluk is met de gekke een normaal mens overleefd het niet
Ed (15-6-2022 om 12:48)
Blijkbaar heeft deze idioot het bericht van het ongeval van gisteren niet gelezen of er niet van geleerd. Die dronken rijders moet men keihard straffen. Dit zijn er al 2 in even zoveel dagen. Kan het aantal controles niet opgevoerd worden?
Loes (15-6-2022 om 09:23)
Hoeveel rijden er onder invloed en die zich al God voelen. Waarom drinkt men..om zich beter te voelen ofzo
Cookie-instellingen beheren