Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli op camping voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 15-06-2022, 09.26 uur
De helikopter landde bij camping Olmenhof
De helikopter landde bij camping Olmenhof
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE (W) - De traumahelikopter uit Rotterdam is woensdagochtend opgeroepen voor een medische noodsituatie op een camping bij Serooskerke. De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden rond 08.10 uur gealarmeerd voor de noodsituatie op camping Olmenveld in Serooskerke. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om naar de locatie te vliegen. Uiteindelijk landde de traumahelikopter op een veldje van de camping.

Ter plaatse hebben de ambulancemedewerkers en de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) zich ontfermd over de patiënt. Uiteindelijk werd die met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarbij reed een arts van het MMT mee. De helikopter landt later bij het ziekenhuis om het MMT-lid op te halen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren