Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Man opgepakt voor mishandelen minderjarige zoon

Toegevoegd: 15-06-2022, 09.22 uur
De man zit vast in Torentijd en wordt vandaag gehoord.
De man zit vast in Torentijd en wordt vandaag gehoord.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie dinsdagavond een man aangehouden die zijn minderjarige zoon zou hebben mishandeld. Bij de arrestatie werd ook een politiehond ingezet.


Volgens de politie vond de mishandeling dinsdag plaats. De verdachte werd vervolgens aan het begin van de avond aangehouden in een pand aan de Aagje Dekenstraat. Om de man aan te kunnen houden werd uit voorzorg politiehond Bono meegenomen. Bij de politie staat de persoon in kwestie namelijk bekend als verzetpleger en ook enkele feiten en omstandigheden ten tijde van de mishandeling maakten extra inzet noodzakelijk, aldus de politie.

De hondengeleider nam een schild mee naar de betreffende woning en samen met zeker nog vijf agenten kon de verdachte worden ingerekend. Hij is overgebracht naar Torentijd in Middelburg en zal vandaag worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (15-6-2022 om 22:12)
Beste Jaap, het is maar net wat je wil lezen he? Er gebeurt in Vlissingen niets meer of minder dan in een andere stad. Het is maar net waar je op focust.....
Mijn mening (15-6-2022 om 16:46)
Gezien de tekst vraag ik mij af wat het kind daar nog deed.
Timsalabim (15-6-2022 om 12:11)
Goed dattie gepakt is; beetje kinderen meppen; grote vent hoor! En er zal wel weer geroepen worden “vroeger was dit gewoon normaal”… Nee dit was vroeger ook niet normaal; tenzij je uit een of ander tokkie gezin komt ofzo…
Jaap (15-6-2022 om 11:06)
Altijd weer gezellig in deze stad, goed voor het toch al verpeste imago van deze “parel aan de Schelde”. Ja, dit kan ook in andere steden gebeuren, maar je hoeft de dagelijkse berichten maar te volgen om te zien dat Vlissingen koploper is in alle soorten ellende. Veel uitschot is bekend bij de politie en ze kunnen iedere dag weer hun gang gaan met het veroorzaken van allerlei incidenten, criminaliteit enz.
Cookie-instellingen beheren