Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man omgekomen na ongeluk Sas van Gent

Toegevoegd: 14-09-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
SAS VAN GENT - Een 57-jarige fietser uit Sas van Gent is gisteren overleden nadat hij met zijn fiets ten val was gekomen en met zijn hoofd tegen het wegdek sloeg.


Het ongeval gebeurde gistermiddag omstreeks half drie op de Westkade in Sas van Gent. De man reed vanuit de richting Zelzate over het fietspad. Aan het stuur van zijn mountainbike had hij met een touw een stuk plastic gebonden. Ter hoogte van de voormalige suikerfabriek raakte het plastic los en draaide het touw tussen het voorwiel van zijn fiets, waardoor dit blokkeerde.

De man is over zijn fiets heen geslagen en met zijn hoofd op het fietspad terechtgekomen. Hij is met ernstig hoofdletsel met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Gent, waar hij later overleed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren