Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Kamers onbewoonbaar, opvang voor 9 bewoners

Toegevoegd: 16-06-2022, 04.50 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een kamerverhuurpand in Vlissingen heeft vannacht brand gewoed. De appartementen zijn tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Negen personen krijgen daarom elders onderdak. Eén persoon is door de ambulancedienst behandeld.


De brand aan de Doctor Ottestraat ontstond rond 03.30 uur op de eerste verdieping. Na de melding werden twee tankautospuiten en een hoogwerker opgeroepen. In eerste instantie ging de brandweer ervanuit dat er ook brand woedde op de tweede verdieping maar hier bleek alleen sprake te zijn van rook- en roetschade. Rond 04.00 uur was de brand geblust.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) kan geen van de bewoners meer terug vanwege de vrijgekomen rook, de roetschade en de stank die in het complex hangt. Na inventarisatie door de gemeente is vastgesteld dat voor negen personen opvang moest worden geregeld. De ambulancedienst heeft één van de aanwezigen gecontroleerd en ter plekke behandeld.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De brandweer heeft na het blussen het gebouw geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren