Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Melding steekpartij Westwal Goes

Toegevoegd: 16-06-2022, 10.25 uur - Update: 16-06-2022, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten zijn vanochtend afgegaan op een melding van een mogelijke steekpartij bij de Westwal in Goes. De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd.


Het steekincident werd rond 09.25 uur gemeld. Hierop gingen zowel de politie als de ambulancedienst ter plekke. Bij de Westwal bevond zich een gewonde man. Volgens de politie had hij een kleine wond, ogenschijnlijk een steekwond. Ambulancemedewerkers hebben zich over hem ontfermd. Rond 10.10 uur is de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

Wat er precies is gebeurd, is volgens de politie onderwerp van onderzoek. Een woordvoerder laat weten dat de man zijn verwonding vermoedelijk eerder deze week zou hebben opgelopen. Het slachtoffer zou echter geen aangifte willen doen. Volgens een medewerker van een stomerij aan de Westwal zou hij de man gewond hebben aangetroffen aan het Kolveniershof. Daar zorgde het personeelslid voor eerste hulp aan het slachtoffer. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
normale burger goes (17-6-2022 om 08:29)
Triest verhaal weer dit. Maar wat Johan dan weer allemaal uitkraamt... Goes is (was... kom ik zo op) gewoon een prima stadje in Zeeland. Er loopt genoeg schorriemorrie rond in vlissingen, middelburg en ook in Goes.. Maar dat zijn niet de "gewone" burgers. Die zie je niet, die werken, gaan naar school en doen gewoon normaal.
Johan (16-6-2022 om 11:07)
Voor wie het nog niet wist: Goes is een banlieue van Vlissingen....
Cookie-instellingen beheren