Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Tientallen voertuigen brengen eerbetoon aan overleden motorrijder

Toegevoegd: 16-06-2022, 15.07 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Een grote stoet van auto's heeft donderdagmiddag een laatste eerbetoon gebracht aan de motorrijder die onlangs overleed na een ongeluk in Kapelle. De deelnemers aan de stoet waren vrienden van het slachtoffer.


De 23-jarige motorrijder overleed zaterdag 11 juni na een ongeluk op de N289 bij Kapelle. Het slachtoffer botste daar met een landbouwvoertuig.

Vrienden en familie van het slachtoffer hielden donderdag een optocht van auto's en motoren als laatste eerbetoon aan de overleden man uit 's Gravenpolder. Vanaf de Zeelandhallen reed de stoet richting Nieuwdorp waar de man woonachtig was. Daar aangekomen toeterden alle deelnemers van de optocht.

Vanaf Nieuwdorp reden de voertuigen, onder begeleiding van verkeersregelaars, terug richting Goes om daar de optocht af te sluiten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren