Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Celstraf geëist tegen bejaarde verdachte van oplichting

Toegevoegd: 16-06-2022, 20.14 uur
Celstraf geëist tegen bejaarde verdachte van oplichting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Tegen de 81-jarige J. de K. is donderdag vier maanden cel geeist. De bejaarde man uit Serooskerke, met een rijke historie en bekendheid geniet op het gebied van oplichtingen en flessentrekkerij, werd ervan verdacht een hulpverlener voor bijna 17.000 te hebben opgelicht.


Het patroon van De K. was net als alle andere keren precies hetzelfde: ergens in een ver land lagen miljoenen op hem te wachten maar hij kon er alleen niet bij. Eerst moesten er wat kosten worden betaald en De K. zat even wat krap. En zo leefde De K. in het jonge verleden ruim en ongestoord in hotels zonder te betalen en at hij zonder te betalen.

De prijzige auto's die hij bestelde, het huis dat hij kocht, valse bankafschriften: Het was allemaal nep. Deze keer lag er 5,5 miljoen aan dollars op hem te wachten in Amerika. De schuldhulpverlener, die de historie van De K. kende en zijn administratie deed, geloofde kennelijk het verhaal van De K. en betaalde grif aan een zakenpartner van De K. Binnen de kortste keren was dat geld dan ook verdwenen. Naar de 1,5 procent over de Amerikaanse berg met geld kan hij dus wel fluiten. De uitspraak in deze zaak volgt op 30 juni.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (17-6-2022 om 11:06)
Arthur niet iedereen is zo ''slim'' als jij he ,maar hopen dat jij dat later ook nog blijft .ik trap er tot nu toe ook niet in maar zeg nooit nooit. en HD even het vervolg van mijn er bij pakken .dan opsluiten voor lange tijd
Arthur (17-6-2022 om 06:08)
Je moet wel stront naïef zijn wil je een notaire oplichter geloven.
De Jeugd Van Tegenwoordig (16-6-2022 om 22:45)
Oude Vandalen ;) De oudjes van tegenwoordig zijn ook niet van gisteren!
HD (16-6-2022 om 22:01)
@bram goeree: Van een kale kip kan je niet plukken.
bram goeree (16-6-2022 om 20:45)
alles tot de laatste euro terug laten betalen .dat soort volk moet je in hun portemonnee pakken .is er niks te halen dan opsluiten
Cookie-instellingen beheren