Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

OM vraagt TBS-maatregel voor verdachte van mishandeling

Toegevoegd: 16-06-2022, 20.18 uur
OM vraagt TBS-maatregel voor verdachte van mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag de rechtbank gevraagd de 28-jarige Terneuzenaar J. W. te ontslaan van rechtsvervolging en hem de maatregel van tbs met dwangverpleging op te leggen. De Terneuzenaar met problematiek in het autistisch spectrum, waanideeën en aan psychoses wordt ervan verdacht zijn buurvrouw ernstig te hebben mishandeld.


W. had zou in december van 2021 al langer last hebben gehad van de, volgens hem, geluidsoverlast veroorzakende buurvrouw in de gehorige flat in Terneuzen. Hij wilde dat toch maar eens met haar uitpraten. Van een goed gesprek kwam het niet eens, want op het moment dat hij de buurvrouw zag werd hij overmand door woede en razernij en ging hij volledig los op de vrouw.

Ze kreeg kopstoten, trappen in haar buik, ze liep een gebroken rib op, gebroken tanden en een gebroken neus. Volgens de deskundigen was W. toen volledig ontoerekeningsvatbaar en is de mishandeling hem dus niet toe te rekenen. De uitspraak in deze zaak volgt op 30 juni..


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (18-6-2022 om 02:14)
Ewa ontoerekeningsvatbaar, geeft je dan ineens het recht in dit land om voor veel minder straf je buurvrouw half in elkaar te mogen slaan...?!! Bizar in dit land allemaal zouden deze dader eens in door een paar ontoerekeningsvatbaren halfkapot laten slaan dat kan tog
Cookie-instellingen beheren