Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Elektrische scooter vat vlam in Goes

Toegevoegd: 16-06-2022, 21.38 uur
De brandweer kon het brandje snel blussen.
De brandweer kon het brandje snel blussen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer kwam donderdagavond in actie voor een elektrische scooter die in Goes vlam had gevat. De bluslieden kregen het brandje snel onder controle.


Het brandje ontstond rond 21.00 uur op de Montgomerystraat in Goes. Vermoedelijk vatte de accu van de elektrische scooter vlam. De brandweer kwam al snel in actie om het vuur te doven.

Omdat een accu weer opnieuw vlam kan vatten werd het onderdeel ondergedompeld in een bak met water. Hierdoor was de situatie onder controle waarna de brandweer kon terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (18-6-2022 om 12:10)
@Peter; elektrische auto's vliegen ook zonder zon in de fik! En je kunt hem inderdaad beter nergens binnen zetten, de brand is dermate fel dat je garage/woning/parkeergarage erg veel schade oploopt!
Peter (17-6-2022 om 14:19)
Onzin een elektrische auto zet je toch ook niet binnen
Kees (17-6-2022 om 11:06)
met deze dagen en temperaturen nooit buiten in de zon laten staan
Cookie-instellingen beheren