Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet onderzoek naar onwelwording op parkeerterrein

Toegevoegd: 17-06-2022, 13.29 uur
Door: Remi Mesu

GROEDE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag uitgerukt voor een onwelwording op een parkeerterrein bij Groede. De brandweer voerde in een auto metingen uit.


De ambulancedienst en politie werden rond 12.00 uur gealarmeerd voor de onwelwording op de parkeerplaats aan de Walendijk in Groede. Een persoon was daar onwel geworden. Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor het incident.

Nadat het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) de patiënt had nagekeken, werd die met spoed naar het ziekenhuis in Brugge gereden. Daarbij reed een trauma-arts mee. Het is onduidelijk waardoor de inzittende van de auto met een Belgisch kenteken onwel was geworden. Daarom kwam de brandweer ter plaatse om metingen uit te voeren.

Bij die metingen werd niets bijzonders gemeten. De agenten nemen de auto in beslag om verder onderzoek te doen. Volgens de politie zouden de omstandigheden van de onwelwording verdacht zijn. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om het voertuig te takelen.

Meer informatie en beelden volgen...


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren