Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen

Toegevoegd: 17-06-2022, 17.16 uur
Hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagochtend in Vlissingen een hennepkwekerij opgerold. In de woning werden meer dan 130 planten aangetroffen.


De politie viel vrijdag een woning aan de Zaaihoekweg in Vlissingen binnen. In totaal troffen de agenten 136 planten in de woning aan. Alle planten werden in beslag genomen. Tegen de bewoner, die ook werd aangehouden, is proces-verbaal opgemaakt.

De man is ingesloten in een politiecellencomplex en wordt gehoord. De netwerkbeheerder doet aangifte van diefstal van stroom.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (18-6-2022 om 02:22)
Heren kwekers van deze rotzooi. Zal het dan nooit bij jullie doorklinken, dat je vandaag of morgen, door verraad, door inzet van de politie of gewoon door een vermelding van je buurman, dat miserabele kweekje van jouw wietplanten kwijt bent? Vraag een vergunning aan, maak je bekend, kan me niet schelen hoe ! Maar doe het niet stiekem, want je bent gewoon de klos ! Meestal kost dat veel geld en voor de rest van je leven wordt je in de gaten gehouden.
Erik (17-6-2022 om 19:52)
Is de stroomstoring van vannacht, in o.a. Papegaaienburg, Paauwenburg en de omgeving van de Vredehoflaan een oorzaak van deze kwekerij of was de stroomstoring toevallig en het oprollen van de kwekerij los daarvan.... ?
Jolanda (17-6-2022 om 19:27)
Het andere kamp uit Vlissingen wil natuurlijk geen concurrentie das slecht voor de waarde
Cookie-instellingen beheren