Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijders betrapt op rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 17-06-2022, 21.25 uur - Update: 17-06-2022, 21.39 uur
Scooterrijders betrapt op rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft vrijdagavond bij Goes de bestuurder van een scooter betrapt die zonder rijbewijs reed. Ook kreeg de scooterrijder een boete voor een kenteken die niet goed bevestigd was.


De bestuurder van de scooter liep vrijdag tegen de lamp toen agenten de scooterrijder staande hielden. Het kenteken van de scooter stond omhoog geklapt waardoor de kentekenplaat niet te lezen was.

Toen de agenten de bestuurder controleerden, kwamen zij erachter dat die helemaal geen rijbewijs had. Daarop is een proces verbaal uitgeschreven tegen de weggebruiker.

Kattendijke

De scooterrijder in Goes was niet de enige weggebruiker die vrijdag betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Bij Kattendijke werd ook een bestuurder van een scooter staande gehouden. Ook die bleek geen rijbewijs te hebben. Ook tegen deze weggebruiker is een proces verbaal uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren