Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor onwelwording bij strandpaviljoen

Toegevoegd: 17-06-2022, 21.42 uur
Hulpdiensten ingezet voor onwelwording bij strandpaviljoen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NOORDWELLE - De brandweer en ambulancedienst zijn vrijdag uitgerukt voor een onwelwording bij Noordwelle. De strandjeep van de brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.


De brandweer van Burgh-Haamstede werd aan het eind van de middag om hulp gevraagd omdat de onwelwording op het strand bij Noordwelle was gebeurd. Met behulp van de strandjeep reden de brandweerlieden samen met het ambulancepersoneel naar de plaats van het incident ter hoogte van strandpaviljoen Corazon.

Daar aangekomen behandelden de hulpdiensten samen met de strandreddingsbrigade van Westerschouwen de patiënt.  Uiteindelijk werd het slachtoffer en het ambulance met strandjeep naar de ambulance gereden waarna vervoer naar het ziekenhuis volgde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren