Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrouw aangehouden voor diefstal scooter Goes

Toegevoegd: 18-06-2022, 11.13 uur
Vrouw aangehouden voor diefstal scooter Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROOSENDAAL - De politie heeft rond middernacht in Roosendaal een vrouw aangehouden als verdachte van een scooterdiefstal eerder deze maand in Goes.


Een omwonende van de Amarildijk in Roosendaal meldde op vrijdagochtend 10 juni bij de politie dat twee personen zich verdacht gedroegen bij een scooter. Agenten gingen ter plaatse en troffen een man en een vrouw aan bij de scooter. Zij hadden een ongeloofwaardig verhaal over de herkomst van het voertuig maar omdat de scooter niet als gestolen was gemeld, konden de twee niet als verdachte worden aangemerkt. Wel noteerde de politie de gegevens van de twee en werd de scooter in beslag genomen voor nader onderzoek.

Toen politieagenten contact opnamen met de tenaamgestelde van de scooter, bleek dat het voertuig op 9 juni was gestolen in de Singelstraat in Goes. Van de diefstal waren camerabeelden gemaakt en hierop waren de twee personen te zien die de agenten eerder hadden gesproken in Roosendaal. Na contact met de officier van justitie besloot die dat de twee buiten heterdaad konden worden aangehouden. Omdat overduidelijk was wie de rechtmatige eigenaar van de scooter was, besloot de officier van justitie ook dat het voertuig meteen teruggegeven kon worden nadat aangifte was gedaan.

Vrijdagavond surveilleerden agenten rond middernacht in de buurt van parkeerplaats Spuitendonk in Roosendaal. Zij controleerden een personenauto en troffen daarin de vrouw die verdacht werd van de diefstal van de scooter. Ze werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De vrouw is ingesloten en wordt vandaag gehoord. De politie is nog naar de andere verdachte op zoek. Hij wordt opgeroepen zichzelf te melden op het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren