Weerbericht:
Af en toe zon, in het noordwesten nog een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Kind zwaargewond na val uit boom 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 18-06-2022, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Een kind is vanochtend ernstig gewond geraakt bij een val uit een boom in een parkje in 's-Gravenpolder.


Het slachtoffertje viel rond 11.20 uur uit de boom nabij de Ganzerikstraat. Snel schoten politiemensen en ambulancemedewerkers te hulp. De brandweer kwam met spoed ter plekke om een hek kapot te knippen zodat de hulpverleners gemakkelijker bij het slachtoffer konden komen.

Vanuit Rotterdam kwam de traumahelikopter Lifeliner 2 ter plekke. Deze landde op een grasveld bij de kruising Magnoliastraat - Seringestraat. Rond 12.20 uur steeg de helikopter met het patiëntje weer op. Het kind is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het incident trok veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren