Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpverleners in actie na onwelwording op Badstrand

Toegevoegd: 18-06-2022, 17.35 uur
Strandwachten brachten de patiënt naar de ambulance.
Strandwachten brachten de patiënt naar de ambulance.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Diverse hulpverleners zijn zaterdagmiddag in actie gekomen nadat op het strand van Vlissingen iemand onwel was geworden.


De persoon bevond zich op het Badstrand ter hoogte van Boulevard Evertsen toen deze rond 13.50 uur niet goed werd. Na de melding kwamen zowel de politie als de ambulancedienst naar het Badstrand. Ook strandwachters van de Stichting Strandexploitatie Veere (SSV) schoten te hulp.

Nadat de ambulancemedewerkers hadden besloten dat vervoer per ambulance nodig was, hebben de strandwachten het vervoer vanaf het strand naar de Boulevard voor hun rekening genomen, zo meldde de politie vanmiddag op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren