Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verward persoon in flat Vlissingen, straat afgezet

Toegevoegd: 18-06-2022, 19.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een verward persoon heeft zaterdag aan het begin van de avond in Vlissingen vanuit een flat huisraad op straat gegooid. Hierdoor raakten enkele auto's beschadigd. De politie heeft de man overmeesterd en overgedragen aan de ambulancedienst.


Zeker zes politiewagens snelden zich net na de middag naar de flat Rooseveltstaete aan de Vredehoflaan nadat melding was gemaakt van een persoon met verward gedrag. De man gooide vanuit een appartement huisraad naar beneden. Onder meer serviesgoed, bestek en fruit belandde op de lager gelegen parkeerplaats, de stoep en de straat.

De aanwezige politieagenten zetten uit voorzorg de straat af. Er werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd en een ladderwagen van de brandweer in Middelburg werd uit voorzorg gevraagd een reddingskussen naar Vlissingen te brengen. Agenten met schilden wisten de man rond 18.10 uur veilig naar beneden te brengen waarna hij naar de ambulance werd gebracht. Tien minuten later werd de afzetting weer opgeheven.

Zowel de politie als de ambulancedienst bleven nog lang in de straat aanwezig. Nadat rond 19.00 uur de schade aan de geparkeerde auto's was opgenomen - onder meer lakschade en een beschadigde voorruit - vertrokken de meeste politie-eenheden weer. Voor de man wordt passende zorg geregeld. Een medewerker van de gemeente Vlissingen kwam ter plaatse om de scherven op te ruimen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (19-6-2022 om 15:19)
Zulke mensen horen in een inrichting thuis.
R (19-6-2022 om 01:40)
Droevig
Joris (18-6-2022 om 20:45)
Een trieste geschiedenis. Veel sterkte verwarde meneer, ik hoop dat de professionele zorgmedewerkers u kunnen helpen uw zinnen weer op een rijtje te krijgen.Misschien een gevolg van te weinig drinken, medicijngebruik en de hoge temperatuur. Die combinatie kan rare dingen doen met een mens.
vanpuffelen (18-6-2022 om 19:39)
Ik wist niet dat er zoveel politie auto's in Vlissingen rond reden.
Cookie-instellingen beheren