Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet bij reanimatie Breskens

Toegevoegd: 18-06-2022, 23.10 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij een melding van een reanimatie in Breskens is zaterdagavond ook een traumahelikopter ingezet. Ook politieagenten en brandweerlieden schoten de ambulancedienst te hulp.


Bij de 112-alarmcentrale werd rond 21.10 uur melding gemaakt van een medische noodsituatie bij een loods aan de Deltahoek. De brandweer van Oostburg werd opgeroepen om te helpen nadat duidelijk was dat sprake was van een reanimatie. Rond 21.20 uur werd ook het traumateam uit Rotterdam ter plaatse gestuurd.

Ondanks de inzet van de vele hulpverleners is het slachtoffer overleden. De brandweer van Oostburg heeft een tent naar het bedrijventerrein gebracht om het slachtoffer af te schermen. Volgens de politie is er sprake van een medisch incident.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren