Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Porsche getakeld na beroving Wilhelminadorp

Toegevoegd: 19-06-2022, 01.55 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De politie heeft vannacht een Porsche getakeld nadat een gewapende beroving had plaatsgsevonden in de polder bij Wilhelminadorp.


Volgens de politie werd bij de Katseveerweg iemand bedreigd met een vuurwapen en vervolgens beroofd. Dat gebeurde tussen 23.30 en 23.45 uur. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar via Twitter meldde de politie vannacht al wel dat werd gezocht naar een Franstalige man op een step. Hij was gekleed in een fluorescerend jack. Mensen die hem zagen werd gevraagd hem niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

De politie is een onderzoek gestart naar het voorval en heeft een Belgische Porsche Cayenne S laten ophalen door een bergingsbedrijf. De personenauto heeft een verband met de beroving maar welke link er precies is, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (19-6-2022 om 23:26)
gelukkig heeft de vermoedelijke dader de step nog , altijd beter dan niets
Cookie-instellingen beheren