Weerbericht:
Enkele regen- en onweersbuien, morgen nog kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuur uitgebrand bij woning Kattendijke

Toegevoegd: 19-06-2022, 08.03 uur - Update: 19-06-2022, 08.25 uur
Door: Roland de Jong

KATTENDIJKE - Een korte maar felle brand heeft zondagochtend in Kattendijke een schuur in de as gelegd. De rookontwikkeling was vanaf Middelburg zichtbaar.


De brand woedde in een schuur naast een woning aan De Aanwas en werd rond 06.40 uur ontdekt. Op dat moment kwam er al veel rook vrij. Al snel na de eerste melding waren twee blusvoertuigen en een watertankwagen op pad om te blussen.

​Het vuur sloeg vanuit de schuur over naar een coniferenhaag maar de brandweer wist de vlammen te bedwingen en kon rond 07.20 uur het sein ‘brand meester’ geven. Van de rookwolk die even daarvoor boven Zuid-Beveland hing was toen al vrijwel niets meer over. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren