Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop naast A58 Rilland, meerdere gewonden

Toegevoegd: 19-06-2022, 08.19 uur
De auto kwam op zijn kop tot stilstand. De auto kwam op zijn kop tot stilstand.
De auto kwam op zijn kop tot stilstand.
© Foto: Yannick de Koeijer
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de A58 tussen Rilland en Waarde is zondagochtend vroeg een personenauto over de kop gevlogen. Meerdere personen raakten gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 06.25 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voor Stationsbuurt. Na de melding werden twee ambulanceteams opgeroepen om hulp te verlenen.

Bij het ongeval zouden meerdere personen letsel opgelopen hebben. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de Opel getakeld. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (20-6-2022 om 11:02)
Deze Opel Corsa´s hebben geen (of lang niet allemaal) ESP. Wanneer je dan bij hoge snelheid moet uitwijken of een bruuske stuurcorrectie maakt, dan kun je de controle kwijtraken. De eerste slip is dan nog op te vangen, de tweede niet meer.
AntiGSM (19-6-2022 om 22:14)
Drugs, alcohol of GSM doen wonderen! In zeeeer uitzonderlijke gevallen onwelwording maar dat geld slechts voor 0.00001%.
Ongeluk (19-6-2022 om 19:08)
Je auto kan sneller over de kop vliegen dan je denkt
Jaap (19-6-2022 om 11:56)
Knap werk, hoe krijg je dit in vredesnaam voor elkaar???
Cookie-instellingen beheren