Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Woningbrand Generaal Meijerstraat Axel

Toegevoegd: 19-06-2022, 14.05 uur - Update: 19-06-2022, 16.11 uur
Woningbrand Generaal Meijerstraat Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - in een woning aan de Generaal Meijerstraat in Axel is vanmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle.


De brand ontstond omstreeks 13.45 uur. De brandweer is met onder andere de tankautospuiten van de posten Axel en Zaamslag uitgerukt. Daarnaast werd een ladderwagen opgeroepen. De brandweer van Axel had het vuur snel onder controle en daarom hoefden de andere brandweerwagens niet meer ter plekke te komen.

De brandweerlieden hebben één persoon uit de woning gehaald. Voor deze persoon werd een ambulanceteam ter plekke gevraagd. Omstreeks 14.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren