Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 16 km

Scooterrijder gewond bij botsing met auto Vlissingen

Toegevoegd: 19-06-2022, 16.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een scooterrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Dat gebeurde in Vlissingen.


Het slachtoffer was vermoedelijk bezig om de President Rooseveltlaan over te steken toen het rond 15.15 uur misging tussen de kruising met de Industrieweg en de kruising met de Mercuriusweg. Een rapid responder van de ambulancedienst en een ambulanceteam kwamen ter plekke om zich over de scooterrijder te ontfermen en naar het ziekenhuis te brengen.

De snorscooter raakte  beschadigd bij het ongeval.Vanwege de aanrijding was de weg tussen de genoemde kruispunten enige tijd dicht. Politieagenten zetten de weg tijdelijk af en namen verklaringen op van de betrokkenen. Het naastliggende fietspad bleef wel in gebruik.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (20-6-2022 om 15:24)
Gevaarlijk En staan genoeg haaientanden op de weg.
Gevaarlijk (19-6-2022 om 21:18)
Dit is een plek waar een voorrangsfout je altijd duur komt te staan.. misschien wat borden plaatsen met herinnering wie er ook alweer voor gaat?
Jumbo (19-6-2022 om 18:15)
Das daar een klote punt ook , op ene plek hebben(brom) fietsers voorrang en paar meter verderop weer niet Wegbeheerders / ontwerpers zijn hierin ook mede schuldig aan zulke ongelukken
Cookie-instellingen beheren