Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Zeeuws-Vlaamse politie neemt rijbewijzen in

Toegevoegd: 19-06-2022, 16.22 uur
Zeeuws-Vlaamse politie neemt rijbewijzen in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie dit weekeinde meerdere rijbewijzen ingenomen van personen die onder invloed hadden gereden.


Het politieteam Zeeuws-Vlaanderen meldt op social media dat in totaal vier personen hun rijbewijs moesten inleveren. Al deze overtreders werden betrapt in de gemeente Terneuzen.

Als de politie iemands rijbewijs inneent, dan moet zij het rijbewijs binnen 3 dagen naar de officier van justitie sturen. Hierna wordt binnen tien dagen besloten of het rijbewijs wordt teruggegeven of ingehouden blijft. In de tussentijd mag de overtreder geen enkele motorrijtuig besturen, ook niet als men dat voertuig nodig heeft voor het werk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (20-6-2022 om 10:08)
Geen woorden en tijd verspillen. Degene die onder invloed van drank of drugsgebruik gepakt wordt, gelijk zijn rijbewijs voor een jaar inhouden.
JFK (19-6-2022 om 22:22)
Dat zou men ook moeten doen met mensen die bellen achter het stuur!
bram goeree (19-6-2022 om 18:56)
prima actie ,je leest en hoort de laatste tijd weer veel teveel over dronken bestuurders .zwaar straffen deze idioten want dat zijn ze
Grote Smurf (19-6-2022 om 16:55)
Welja joh, alsof we nog niet genoeg auto's over de kop hebben zien gaan door drankrijders. Vandaag ook weer eentje in een fietstunnel beland en dan als een laffe hond de benen nemen. Deze lui gaan jou ook niet helpen als ze jou aanrijden. Het stikt van deze gekken in Zeeland. Goed werk van de politie. Hopelijk gaan ze nog veel vaker controleren om dit tuig van de weg te houden.
Cookie-instellingen beheren