Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagenbrand door vastgelopen remmen

Toegevoegd: 20-06-2022, 10.18 uur
Vermoedelijk ontstond de brand door vastgelopen remmen.
Vermoedelijk ontstond de brand door vastgelopen remmen.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij de Provinciale weg in Axel is vanochtend brand ontstaan in een vrachtwagen. De brandweer van Axel rukte met spoed uit om te blussen.


Het brandje ontstond toen de vrachtwagen rond 07.00 uur in de buurt van de rotonde bij de kruising met de Langeweg (N258) / Kinderdijk reed. Vermoedelijk was sprake van vastgelopen remmen en ontstond hierdoor brand.

Toen de brandweer arriveerde, had de chauffeur van de vrachtauto al een bluspoging gedaan. De brandweerlieden hebben de vrachtwagen verder gekoeld. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny Bertram (20-6-2022 om 12:38)
Dat was wat vroeger: Rond 7 uur kwam ik er achter te zitten tussen Absdale en Axel. De combinatie reed ongeveer 40km/u en rookte verschrikkelijk. Ik zag vlammen uit de remmen komen. Bij de rotonde laaide het vuur op.
Cookie-instellingen beheren