Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto onbestuurbaar door klapband op A58

Toegevoegd: 20-06-2022, 10.22 uur
Auto onbestuurbaar door klapband op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een personenauto is vanochtend onbestuurbaar geworden nadat het voertuig op de A58 bij Middelburg een klapband kreeg. Dat meldt de politie.


De automobilist kwam vanuit de richting van Vlissingen en reed tussen Ritthem en Middelburg toen rond 08.45 uur één van de banden van zijn/haar voertuig klapte. Volgens de politie werd de auto door de klapband onbestuurbaar en belandde het voertuig hierdoor in de middenberm. Hier kwam de auto ook tot stilstand.

De politie schakelde bergingsbedrijf Kuzee in om de auto te takelen. Tijdens de berging moest de A58 enige tijd worden afgesloten. Na drie kwartier was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren