Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Snelkraak in Goes te zien in Bureau Brabant

Toegevoegd: 20-06-2022, 10.40 uur
Vanavond worden beelden vertoont bij Bureau Brabant van een inbraak bij Eye-wish Goes
Vanavond worden beelden vertoont bij Bureau Brabant van een inbraak bij Eye-wish Goes
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

GOES - In het televisieprogramma Bureau Brabant wordt komende week een reconstructie getoond van een snelkraak bij de Eye-Wish in Goes. De vermoedelijke daders hebben eerder ook ingebroken bij een opticien in Waalwijk.


De politie gaat ervanuit dat het om dezelfde daders gaat. Dit wordt gebaseerd op het feit dat de werkwijze identiek was. Bij de inbraak komen er twee personen op een scooter. Zij gooien de ruiten van de winkel aan diggelen met een steen of een tegel en terwijl een van de verdachten buiten de wacht houdt, sloeg de ander binnen zijn slag. 

De schade voor de eigenaren van de winkels is behoorlijk en loopt in de duizenden euro's.Er zijn onder andere veel dure merkbrillen gestolen. Het programma wordt op maandagavond om 18.15 uur uitgezonden via Omroep Brabant.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (20-6-2022 om 14:11)
Het signalement laat zich simpel raden.
Cookie-instellingen beheren