Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Persoon ernstig gewond bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2022, 12.02 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een persoon is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een incident in een tuin aan de Abraham Kuijperstraat in Vlissingen. Onder andere kwam het traumateam ter plaatse.


De hulpdiensten werden omstreeks 10.55 uur opgeroepen voor dit incident. Ter plaatse aangekomen, troffen de hulpverleners in de achtertuin van de woning een gewond persoon aan. Deze is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Vanwege de aard van het letsel werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde in de omgeving van de ongevalslocatie.Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De trauma-piloot heeft een van de aanwezige agenten meegenomen naar Goes. Daar is zij opgehaald door haar collega. Volgens een van de agenten die ter plaatse was, ging het om een ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren