Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

MUG ingezet voor medische noodsituatie in Sluis

Toegevoegd: 20-06-2022, 15.41 uur
De MUG-helikopter uit Brugge werd onder andere ingezet bij de reanimatie
De MUG-helikopter uit Brugge werd onder andere ingezet bij de reanimatie
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS - De hulpdiensten zijn vanmiddag groots uitgerukt voor een medische noodsituatie aan de Nieuwstraat in Sluis. Onder andere werd het traumateam uit België ter plaatse gevraagd.


De hulpdiensten werden omstreeks 13.05 uur opgeroepen voor een reanimatie in Sluis. Toen zij ter plaatse kwamen bleek dat het slachtoffer meer medische bijstand nodig had. hierom werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Deze is ter hoogte van Middelharnis overgenomen door het traumateam uit Brugge. Het slachtoffer is met behulp van dit team medisch behandeld. 

De ambulancedienst was aanwezig met twee eenheden en de politie was ook aanwezig met twee eenheden. Het is onbekend hoe het met het slachtoffer is. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-6-2022 om 17:46)
Ik heb een bloedhekel aan muggen maar deze mag blijven
Cookie-instellingen beheren