Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee vrachtwagens uitgebrand in Hulst

Toegevoegd: 20-06-2022, 20.17 uur
Twee vrachtwagens uitgebrand in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST - Bij een parkeergelegenheid aan de Afrikaweg in Hulst zijn vanavond twee vrachtwagens volledig uitgebrand. Ook raakten meerdere personenauto's beschadigd.


De brand brak rond 18.10 uur uit op een openbare parkeergelegenheid. De brandweer van Hulst en hun collega's uit Koegors in Terneuzen werden opgeroepen voor deze brand. De brand begon volgens een agent met een klein vlammetje, maar breidde zich in luttele seconden uit en sloeg over naar een andere vrachtwagen.

De brandweer heeft ingezet op het voorkomen van verdere uitbreiding. De brandweer heeft de beide vrachtwagens gecontroleerd laten uitbranden. Meerdere personenauto's raakte beschadigd door de hitte. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren