Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Meisje komt om bij ongeluk in Ritthem

Toegevoegd: 03-11-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
RITTHEM - Een zestigjarige vrouw uit Middelburg is vrijdagmiddag op de Scheeweg in Ritthem om het leven komen. De vrouw viel met haar fiets en kwam onder een tractor terecht.

De Middelburgse fietste even na half drie samen met haar man ter hoogte van de manege in de richting van de Bosschaartsweg. Een tractor met giertank die bestuurd werd door een negentienjarige man uit de gemeente Middelburg, wilde haar inhalen.

De vrouw ging rechts in de berm rijden maar kwam tegen de rand van het wegdek en viel. Daarbij kwam ze tussen de tractor en de giertank terecht. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren