Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2022, 12.59 uur
Scooterbestuurder beboet voor rijden over trottoir Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) van Middelburg hebben vanmiddag een scooterrijder beboet voor het rijden over de stoep.


De scooterbestuurder werd op het Armeniaans Schuitvlot, ter hoogte van de Looierssingel betrapt en aangesproken door de opsporingsambtenaren.

Omdat er de laatste tijd veel klachten binnen komen bij de gemeente Middelburg dat scooters over de stoep rijden heeft het ambtenaren besloten de bestuurder een proces-verbaal te geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (22-6-2022 om 08:38)
"Omdat er de laatste tijd veel klachten binnen komen ..."??? Als je over de stoep fiets of scootert moet je altijd een bekeuring krijgen. Fietsen en scooteren doe je op straat en daarbij ook nog rechts op de weg. Dit is nu waarom Nederland zo verloederd. We hebben verkeersregels maar er wordt hooguit een beetje gehandhaafd als er geklaagd wordt.
Johan (22-6-2022 om 07:51)
Ik vind dat deze boete vernietigd moet worden. Boeren die met hun tractor op de snelweg rijden krijgen tenslotte ook geen boete. Is hetzelfde soort overtreding.
sat (21-6-2022 om 19:51)
Peter boete geven voor over voetpad rijden bromfiets of scooter of zeker . Ze zijn toch geen kinders meer . Spijtig ze de hoogte van de boete niet gelijk staan als met de auto boete . En grote mond terug geef ze er een bij .
Emergo (21-6-2022 om 18:33)
#Willem gezien he bverhaal heb je ongetwijfeld de politie gebeld of gemeente met de vraag of de boa's van dat probleem op de hoogte zijn. @Peter Quest Inderdaad, zomaar terecht beboet voor over het trottoir rijden.
cees (21-6-2022 om 18:26)
Hebben we nu niks meer te melden. Een BOA heeft een bekeuring uitgeschreven.... Zo, dat is nog eens nieuws. Zat op het puntje van mn stoel. Pfff
Michel (21-6-2022 om 17:59)
@Peter Quest, van mij mogen die aso's rijdenen scooterrijders flink beboet worden. En of ze nu beboet worden door een Boa of een Agent maakt mij niet uit
Cookie-instellingen beheren